12-ugers onlineforløb

person der afholder en session

Jeg har udviklet tre forskellige  online selvstudieforløb til dig, som gerne vil have mere ro i hovedet samt slippe det psykiske ubehag, du måtte have. Forløbene er sammensat således, at du har al materiale og viden til de 12 uger, herunder en e-bog samt lydfiler til hver uges hjemmearbejde.

Forløbene bunder alle i metakognitiv terapi, som er en af de mest anvendte og effektive terapiform til stress, angst og tankemylder.

Slip din madstress

'Slip madstress' forløbet er et forløb til dig, der oplever at mad, sundhed og træning fylder alt for meget i dit hoved. Forløbet giver dig både viden om samt redskaber til at reducere din madstress samt genvinde kontrollen over dine tanker, så du ikke længere skal være begrænset af din madstress længere. Forløbet kræver ca. 10 minutters daglig øvelse og indeholder en e-bog, træningslydfiler og en komplet 12 ugers guide til et liv uden madstress.

Slip din angst

'Slip angsten' forløbet er et forløb til dig, der oplever at angsten fylder alt for meget samt begrænser dig og din livsudfoldelse. Forløbet giver dig både viden om samt redskaber til at reducere din angst samt genvinde kontrollen over dine tanker, så du ikke længere skal være begrænset af din angst eller de dertilhørende udfordringer længere. Forløbet kræver ca. 10 minutters daglig øvelse og indeholder en e-bog, træningslydfiler og en komplet 12 ugers guide til et liv uden angst.
Et 12-ugers onlineforløb koster 1800kr 

Slip din stress

'Slip din stress' forløbet er et forløb til dig, der oplever at stress fylder alt for meget og måske begrænser dig og din livsudfoldelse. Forløbet giver dig både viden om samt redskaber til at reducere din stress samt genvinde kontrollen over dine tanker, så du ikke længere skal være begrænset af din stress eller de dertilhørende udfordringer længere. Forløbet kan sagtens tages, selvom du skulle være sygemeldt. Forløbet kræver ca. 10 minutters daglig og indeholder en e-bog, træningslydfiler og en komplet 12 ugers guide til et liv uden stress.

Tilmeld mig