Terapi

Det siger klienterne

En kæmpe forskel

Jeg blev lidt rørt over, hvor kæmpe en forskel det her forløb har gjort for mig. Jeg er meget meget glad og taknemmelig. Nu glæder jeg mig til at arbejde videre med øvelserne og til uddannelsen til efteråret, hvor jeg bliver meget klogere. (Meta Mind Coach uddannelsen som jeg har i Mind Institute)

Stressfri

Jeg vil rigtig gerne sige dig mange tak for forløbet hos dig. Jeg er nu endelig raskmeldt på fuldtid igen, så det er rigtig dejligt. Det har været livsændrende at lære metakognitiv terapi, selvom vejen var lang. Mange tak for hjælpen.

Mentalt robust

Jeg har fået ro i hovedet, allerede tabt mig en del, jeg er langt mere mentalt robust, jeg har fået en række nye gode vaner og jeg står langt stærkere i mig selv. Derudover har jeg ikke overspist siden 1. session og er blevet god til at spise efter min sult og mæthed, fremfor på følelser og regler.

Helt fantastisk

Det føles helt uvirkeligt, fordi jeg har haft kæmpet med det så længe. Det er helt fantastisk, hvordan redskaberne kan hjælpe til at genskabe kontrol over triggere og tanker, så jeg i meget mindre grad oplever ubehag. Jeg er nået meget langt ift. de mål vi satte sammen i starten og selv maden er ikke et problem længere.